ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
Δευ-Παρ
7:30-13:35
Τηλ 22443150
Φαξ 22443181

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων, ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός Οργανισμός, ΠΑΣΥΚΑΦ, εδώ και 37 χρόνια συνεχίζει να στηρίζει συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου, διεκδικώντας γι’ αυτούς βελτίωση και εξασφάλιση ποιότητας στη  ζωή τους.  Στο πλαίσιο αυτής της συνεισφοράς το σχολείο μας επιδιώκοντας να καλλιεργήσει τον εθελοντισμό ανάμεσα στα μέλη του, διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες σε ενδοσχολικό χρόνο και ταυτόχρονα  συμμετέχει σε εξωσχολικές κοινωφελείς δράσεις.

Μία από αυτές τις δράσεις είναι η συμμετοχή ομάδας μαθητριών του σχολείου μας του τμήματος Γ11, σε οδικό έρανο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023. Επιπλέον, ομάδα μαθητών/τριών του ΚΜΣ πέρασε από όλα τα τμήματα του σχολείου μας, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τον Κουμπαρά του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Μέσω της σημαντικής συμβολής των μαθητών/τριών μας σε αυτού του είδους τις δραστηριότητες, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά, ότι ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής που θεμελιώνεται στην αγάπη, την αλληλεγγύη και τη συλλογική συμμετοχή.