Αρχή

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Σχολική Χρονιά 2022-2023

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

"ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ"

  

  Ηλεκτρονική Διοίκηση (Καθηγητές) Ηλεκτρονική Διοίκηση (Μαθητές)

 

Χαιρετισμός από τη Διευθύντρια του Σχολείου

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Λυκείου Αρχαγγέλου «Απόστολος Μάρκος»,  στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε με ανακοινώσεις σε εκπαιδευτικά θέματα, προγράμματα, δραστηριότητες και εκδηλώσεις της σχολικής ζωής.

Δυστυχώς και η φετινή χρονιά  λόγω της πανδημίας covid -19, ταλαιπωρεί την κοινωνία ολόκληρη και περιορίζει την καθημερινότητά μας.  Προέχει όμως η διασφάλιση της υγείας των μαθητών/τριών μας και η όσο το δυνατό ομαλότερη σχολική χρονιά, με φυσική παρουσία μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών στα σχολεία, που επιβάλλει η πιστή τήρηση  του υγειονομικού πρωτόκολλου από όλους.

Η ιστοσελίδα του σχολείου μας θα είναι πάντα επικαιροποιημένη για την καλύτερη ενημέρωσή σας. Προσδοκώ στην αμοιβαία συνεργασία μαθητών/τριών – εκπαιδευτικών – γονέων/κηδεμόνων, η οποία οδηγεί στη βελτίωση του κλίματος του σχολείου αλλά και των μαθησιακών αποτελεσμάτων. Περαιτέρω η απόκτηση στάσεων και δεξιοτήτων των νέων μας θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα ποικίλα προβλήματα και  προκλήσεις της εποχής μας και να καταστούν ενεργοί, δημοκρατικοί πολίτες με αξίες, ιδανικά, οράματα και στόχους ευγενικούς.

Σας εύχομαι υγεία και καλή, δημιουργική σχολική χρονιά.

 

Παρασκευούλα Ολυμπίου-Κωνσταντινίδου

Διευθύντρια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γονείς

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

Copyright © 2023 ΛΥΚΕΙΟ ΑΡXΑΓΓΕΛΟΥ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ". All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.